Het Huis

maison3_kleinHet huis is gebouwd in 1896. Het is een groot huis dat midden in het plaatsje Cessenon-sur-Orb ligt. Het plaatsje ligt prachtig midden tussen het beginnende gebergte van het centraal massief en de zee in. Vanuit het huis is het een paar minuten lopen naar de rivier de Orb die langs het stadje slingert, waar je heerlijk kunt zwemmen, zonnebaden, vissen of kanoën. De rivier is hier tamelijk rustig, zodat het ook voor de allerkleinsten plezierig is. In Cessenon is alles te vinden is wat je maar nodig hebt: drie bakkers, een slager, een apotheek, een kapper en een kleine maar goed toegeruste supermarkt.

Het dorp heeft drie goede restaurants, allemaal op loopafstand, waarvan er één uitsluitend in de zomer open is en een gezellig café ‘le Helder’ met een schaduwrijk terras. Het huis beschikt over een garage dus er is altijd plek om uw auto kwijt te kunnen. Door de dikke muren is het er in de zomer niet warm, dus daarom is er geen airconditioning aanwezig.

maison2_klein

Een overzicht van het huis:

 

Het huis biedt plaats voor maximaal 8 personen. Er zijn vier slaapkamers met ieder twee bedden. Het huis kent twee etages en op beide etages treft u een woonkamer en een badkamer aan. Dit biedt ruimte voor twee doorsnee gezinnen. Op de eerste etage is er een ruime keuken. .